Nieuws

20 juli 2016

Geba’s duurzame bedrijfshal in aanbouw

De nieuwbouw van onze werkplaats is in volle gang. Geba streeft naar duurzaamheid en de hoogste kwaliteit en daarom werd het tijd voor een moderne en duurzame werkplaats. De bedrijfshal heeft enkele innovatieve en duurzame energievoorzieningen waardoor het gas- en elektriciteitsverbruik geminimaliseerd en de belasting voor het milieu sterk gereduceerd worden.

8 juni 2016

Bijdragen aan een mooiere wereld

Geba zet zich in voor maatschappelijk verantwoord ondernemen en duurzame ontwikkeling voor mens en milieu. In december 2015 werden we daarvoor beloond met een MVO Prestatieladder-niveau 3 certificering. In juni 2016 verscheen een artikel in het Rabobank magazine 'Dichterbij Rijk van Nijmegen'.

22 maart 2016

Nieuwe DAF XF440 Euro 6 Silent

De DAF XF440 Euro 6 Silent is fluisterstil met één druk op de knop en zeer geschikt voor onze dieplader transporten in de avond en nacht. In de speciale "Silent-mode" heeft de XF440 een geluidsniveau van maximaal 72 dB (A), waarmee aan de eisen wordt voldaan voor certificering van "Quiet Truck". Hiernaast is door de toegepaste nieuwste technologieën de CO2 uitstoot tot een absoluut minimum gebracht.

9 december 2015

Geba VCA* & NEN-EN-ISO gecertificeerd

Deze certificaten zijn weer 3 jaar geldig (tot 15/09/2018) en van toepassing op de "Verhuur van mensen en machines t.b.v asfaltwerkzaamheden /handel in asfaltmachines, onderhoud en keuring van asfaltverwerkingsmaterieel".

8 december 2015

Geba nu gecertificeerd MVO bedrijf !

MVO prestatieladder: niveau 3 Voor het managen van de ontwikkeling en de invoering van MVO beleid op MVO indicatoren in samenspraak met stakeholders belanghebbende in de technische sector Bouw.