Nieuws

Geba duurzame bedrijfshal in gebruik

De nieuwe bedrijfshal van Geba is in gebruik genomen. Met trots laten we onze nieuwe werkomgeving zien, geheel volgens de laatste duurzame technieken.

Voor Geba speelt duurzaamheid en de hoogste kwaliteit een belangrijke rol in alles wat we doen. Vandaar dat ook de werkomgeving optimaal ingericht en gebouwd moest worden. Op dit moment is de bedrijfshal volop in gebruik.

Zo is de hal voorzien van een WKO installatie (gesloten systeem) waarbij aardwarmte gebruikt wordt om werkplaatsvloer en kantoren te verwarmen of (in de zomer) te koelen. Naast duurzame energievoorzieningen en minimale energiebelasting, is het een mooie en ruime werkplek geworden. De bedrijfshal biedt een ruime werkplaats die van alle moderne hulpmiddelen en voorzieningen is voorzien. Zo is er een hefbrug van 30 ton geïnstalleerd, een kraanbaan met 5 ton hefvermogen, een comfortabele kantine, kleedkamers met douches, kantoorruimtes en een overzichtelijk magazijn. Ook is er een moderne verfspuitcabine geïnstalleerd waar we ons materieel, maar ook het materieel van Geba’s opdrachtgevers, in iedere gewenste kleur gespoten kan worden.Meer informatie over ons nieuwe bedrijfspand is hier te lezen.


Meer nieuws