Onderhoud & Revisie

Storingsdienst

Al het wegenbouwmaterieel van Geba is in optimale conditie. Mocht zich onverhoopt toch een storing voordoen, dan zijn wij 24/7 bereikbaar om de machine zo snel mogelijk weer operationeel te krijgen.

Omdat de werkzaamheden aan ons wegenbouw-materieel in eigen beheer worden uitgevoerd, kunnen wij een snelle en betrouwbare afhandeling van eventuele storingen en reparaties garanderen.

Uiteraard staan wij ook voor u klaar als een van uw eigen machines een defect vertoont. Wij zullen er alles aan doen om uw materieel weer snel aan het werk te krijgen. Ondertussen is de voortgang van uw project verzekerd door uw defecte machine tijdelijk te vervangen door een Geba-machine.

  • Werkplaats
  • Onderdelen
  • Verfspuitplaats

Voor storingen belt u met onze planningsafdeling: Tel: 024 - 6963220.

Werkplaats

Service met een hoofdletter. Met een goed geoutilleerde werkplaats, een aparte verfspuitcabine en gekwalificeerde monteurs beschikt Geba over de ideale voorwaarden om kundig, professioneel en regelmatig onderhoud te plegen aan
haar machinepark.

Een team van vakbekwame monteurs zorgt ervoor dat elke machine die wordt ingezet volledig gecheckt en bedrijfsklaar is. Daarmee weet u, als nieuwe gebruiker, zich verzekerd van een 100 procent inzetbare machine.

Ook voor speciale wensen ten aanzien van het ingehuurde materieel (zoals het spuiten van wegenbouwmachines in uw bedrijfskleuren, het ombouwen van walsen of het vervaardigen van hulpstukken) bent u bij Geba aan het juiste adres.

Onderdelen

Bent u voor een van uw eigen machines op zoek naar een specifiek onderdeel? Ook dan kan Geba u van dienst zijn.

Zelfs wanneer zich een probleem voordoet dat met standaardmateriaal niet kan worden verholpen, biedt het technisch team van Geba uitkomst. Onze ervaren lassers, machinebankwerkers en monteurs draaien hun hand niet om voor een sterk staaltje maatwerk.

Praktisch geen enkel probleem blijft zo onopgelost.

Verfspuitplaats

Als Geba willen we niet alleen dat ons materieel 100 procent technisch in orde is, ook willen we dat het netjes oogt. Daarom wordt ingehuurd materieel na iedere opdracht grondig gereinigd in onze afspuitplaats.

In onze verfspuitplaats voorzien wij ons materieel van een iedere gewenste kleur. Opdrachtgevers die voor langere tijd materieel huren en die machines graag in hun eigen bedrijfskleuren willen zien rondrijden, kunnen wij zo geheel tegemoet komen in hun wensen.

Ook als u plannen heeft om uw eigen materieel geheel te reviseren bent u bij Geba aan het goede adres. Zowel voor uw technische als esthetische wensen. Vraag vrijblijvend om een offerte; wij helpen u graag!