Geba is klaar voor de toekomst

Terug Of we het jaar goed begonnen zijn? Dat mogen we wel stellen! Maar eigenlijk zijn we bij Geba al jarenlang goed bezig. Duurzaam ondernemen noemen we dat. Een manier van ondernemen waar we trots op zijn.

Verduurzaming zit in onze genen en dat zie je overal terug in onze bedrijfsvoering. Van energie neutrale panden, oog voor het milieu en de zorg voor een veilige werkomgeving voor ons personeel tot duurzame relaties met stakeholders en partners. Dat maakt dat Geba in 2018 genomineerd en bekroond werd met de MVO Award in het Rijk van Nijmegen. Nu is het tijd om onze duurzame insteek waar we voor geprezen worden met de wereld te delen!

Bij duurzaam ondernemen hoort vooruitkijken. Niet stilstaan maar nieuwe wegen inslaan met de toekomst in het vizier. Dat is precies wat we bij Geba doen, willen blijven doen én willen uitstralen. Bij zo'n toekomstgerichte visie hoort ook een nieuwe website, fris logo en een pakkende slogan. 

Dat is 'Mens en materieel voor nieuwe wegen'. Omdat het verhuren van moderne machines en kundige vakmensen voor nieuwe wegen onze 'core business' is. Maar het betekent ook dat wij mensen kansen bieden voor een nieuwe toekomst. een carrière in de wegenbouw.  'Voor nieuwe wegen' zegt eveneens dat wij openstaan voor verandering. Om te kijken hoe het nóg beter kan. In de samenwerking met onze opdrachtgevers bewandelen we nieuwe paden. Daarnaast zoeken wij altijd naar slimme oplossingen zodat mensen prettig kunnen werken binnen ons bedrijf. Zo bouwen we samen aan de wegen van morgen.

Geba is klaar voor de toekomst en dat laten we graag aan je zien.