MVO Finalist 2018

Terug In 2018 werd Geba genomineerd voor de MVO Award in het Rijk van Nijmegen en onder tachtig deelnemende bedrijven verkozen tot finalist. Een kroon op ons werk en een blij van waardering waar we ontzettend trots op zijn! Want MVO (Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen) fungeert als onze motor voor vernieuwing en zie je voer terug in ons bedrijf.

Geba gaat altijd voor praktische resultaten met een duurzame insteek. We zijn ons bewust van vandaag en kijken naar de dag van morgen. Zo werken onze mensen in moderne, energie neutrale gebouwen zonder gasaansluiting en met een circulair watersysteem. Schadelijke stoffen vangen we op. de buitenwanden van de panden in Mook kleuren door lichtinval mee met het aangrenzende bosgebied. Gezond en veilig voor onze mensen, prettig voor het milieu en de omgeving. Geba's wagenpark is 'vergroend' en samen onze leveranciers en klanten denken we mee over duurzame investeringen in materieel en energiezuinige oplossingen. Daarnaast zijn we zuinig op onze mensen en staat duurzame inzetbaarheid vna onze medewerkers hoog in het vaandel. 

Duurzaam ondernemen is voor Geba vanzelfsprekend en binnen de bouwsector een steeds belangrijker issue geworden. Maar duurzame veranderingen creëer je nooit alleen. Daarom werken we samen aan de wegen van morgen. En aan een mooie toekomst.

Weten waarom Geba nog meer bekroond is met de MVO Award? Bekijk deze video!