Dealerschap

Geba is een flexibele en deskundige partner in het aankooptraject van wegenbouwmaterieel. Sinds januari 2018 hebben wij een dealerschap met Strassmayr de producent van gespecialiseerde machines voor herstelwerkzaamheden aan de weg. Alles wat er verder bij de aankoop komt kijken, van het transport tot aan benodigde douanepapieren, kun je gerust aan ons overlaten.

Contact of bel: 06-51834726

Strassmayr

Strassmayr is een bedrijf uit Oostenrijk met een geschiedenis vanuit 1938. Strassmayr is een organisatie die machines maakt voor de wegenbouw. Als organisatie focussen zij zich op constante ontwikkeling van de producten en de creatie van nieuwe producten. 

 

Strassmayr staat bekend om de hoge kwaliteit van zowel de machines als de service die zij bieden. Ze hebben verschillende keurmerken om dit aan te tonen. Daarnaast zijn klanten tevreden over de innovatieve producten, snelle bezorging en de betrouwbare service. 

 

Meer weten Klik hier voor meer informatie over Strassmayr of contacteer onze specialist Gijs 06-51834726

Asfalt patcher STP 1008-6000

Voorzien van watergekoelde elektrisch gestarte dieselmotor met aangebouwde Hydro motoren om alle componenten aan te drijven inclusief de Kaessser lucht compressor.

Meer informatie? klik hier

Asfalt container AC 9000E

De asfaltcontainer ook wel Hotbox genoemd bied opslag aan 4,8m3 warm asfalt, heeft een 80mm. dikke wandisolatie. Via een gas brander sytsteem word het materiaal verwarmd. De emulsie tank heeft een inhoud van 200 liter.

Meer informatie? Klik hier

Berm verbreder BF290-2

De berm verbreder van Strassmayr is voorzien van een Kubota water gekoelde dieselmotor, die op zijn beurt het gehele volledig gesloten hydraulische systeem aandrijft en het elektrisch verzorgt. Dus alleen voor duwkracht is er een wiellader, ruw- terreinheftruck, trekker of vrachtwagen noodzakelijk, zonder hierop grote aanpassingen aan te doen.

Meer informatie? Klik hier

 

Emulsie Sproeier TS4000 

Via diesel gestookt brander systeem wordt thermische verwarmingsolie verwarmd en rond gepompt en circuleert in leidingen tussen de dubbelwandige bitumen ketel. De ketel is beveiligd tegen oververhitting via thermo-schakeling en veiligheid overdrukventiel.

Meer informatie? Klik hier

Voegvul Ketels RWK 600-500 H

Via indirect diesel gestookt brander systeem dat de thermische verwarmingsolie verwarmd, deze word rond gepompt en circuleert in leidingen tussen de dubbelwandige ketel. De ketel is beveiligd tegen oververhitting via thermo-schakeling en veiligheid overdrukventiel. Massieve blokken worden voorverwarmd op het rooster in de vulbak, breken tijdens het smelten en vallen door het rooster. Zo worden ze gelijkmatig opgenomen in de voegketel en verder verkleint door het roerwerk.

Meer informatie? Klik hier