Dealerschap

Geba is een flexibele en deskundige partner in het aankooptraject van wegenbouwmaterieel. Sinds januari 2018 hebben wij een dealerschap met Strassmayr, de producent van gespecialiseerde machines voor herstelwerkzaamheden aan de weg. Alles wat er verder bij de aankoop komt kijken, van het transport tot aan benodigde douanepapieren, kun je gerust aan ons overlaten.

Contact of bel: +31 (0)24 - 696 32 20

Strassmayr

Strassmayr is een Oostenrijks bedrijf ontstaan in 1938. Zij produceren machines speciaal voor de wegenbouw. Als organisatie focussen zij zich op constante ontwikkeling van de producten en de creatie van nieuwe producten. 

Strassmayr staat bekend om de hoge kwaliteit van zowel de machines als de service die zij bieden. Ze hebben verschillende keurmerken om dit aan te tonen. Daarnaast zijn klanten tevreden over de innovatieve producten, snelle bezorging en de betrouwbare service. 

Meer weten? Klik hier voor meer informatie over Strassmayr of contact onze specialist Gijs +31 (0)6-51834726.

 

Asfaltpatcher STP 1008-6000

Asfaltpatcher STP 1008-6000

Asfaltpatcher

Voorzien van watergekoelde elektrisch gestarte dieselmotor met aangebouwde hydromotoren om alle componenten aan te drijven inclusief de Kaesser luchtcompressor.

Een geïsoleerde emulsietank voorzien van indirect diesel gestookt brander systeem dat de thermische verwarmingsolie verwarmt, deze wordt rond gepompt en circuleert tussen de dubbelwandige ketel die is beveiligd tegen oververhitting via thermo-schakeling en veiligheid overdrukventiel.

Splitbunker is opgedeeld in een groot en klein compartiment voor een split materiaal fractie van 2-5 mm. en 6-10 mm. Er bevind zich een loopbordes aan voorzijde en achterzijde van de bunker.

De sproeiarm word pneumatisch aangestuurd, optioneel mogelijk via joystick bediening vanaf de bestuurdersplaats vanuit de vrachtwagen cabine.

Type:

STP 1008 AH

STP 1008-6000

Eigen gewicht:

2.450 Kg.

2.600 Kg.

Inhoud steen:

600 Kg.

9.000 Kg.

Inhoud emulsie:

1.000 Ltr.

1.400 Ltr.

Totaal gewicht:

3.450 Kg

13.000 Kg.

 

Productspecificatie: Klik hier

Asfaltcontainer AC 8000E

Asfaltcontainer AC 8000E

Asfaltcontainer

De asfaltcontainer, ook wel Hotbox genoemd, biedt opslag aan 4,8m3 warm asfalt, heeft een 80mm dikke wandisolatie. Via een gasbrandersysteem wordt het materiaal verwarmd. De emulsietank heeft een inhoud van 200 liter.

Een dieselmotor met elektrostart zorgt voor de aandrijving van de hydraulische componenten.

Deze losse opbouwunit is snel en eenvoudig te monteren.

Type:

AC 8000E

Asfaltbunker inhoud:

4.800 Ltr.

Emulsie tank inhoud:

200 Ltr.

 

Productspecificatie: Klik hier

Bermverbreder BF290-2

Bermverbreder BF290-2

Bermverbreder

De bermverbreder van Strassmayr is voorzien van een Kubota watergekoelde dieselmotor die op zijn beurt het gehele volledig gesloten hydraulische systeem aandrijft en het elektrisch verzorgt. Dus alleen voor duwkracht is er een wiellader, ruwterreinheftruck, trekker of vrachtwagen noodzakelijk zonder hierop grote aanpassingen te hoeven doen. Alleen een passende aansluit dinplaat is hiervoor gewenst.

De stortbunker is voorzien van een hydraulische frontklep, ook de duwrollen zijn hydraulisch uitschuifbaar om zo de vrachtauto op juiste afstand te houden. De materiaalband is traploos instelbaar en reviseer baar, optioneel ook leverbaar voor warm asfalt en relatief eenvoudig te verwisselen.

Werkbreedte, inbouwhoogte en hellingshoek zijn hydraulisch te regelen, mechanische verbreding verder mogelijk.

Optioneel leverbaar met hydraulische kantbezem.

 

Type:

BF290-2

Eigen gewicht:

3.000 Kg.

Verbrandingsmotor:

Kubota

Werkbreedte van:

500 tot 1.100mm

Mechanisch te verbreden tot:

2.100mm.

 

Productspecificatie: Klik hier

Emulsiesproeiers TS C (Vario)

Emulsiesproeiers TS C (Vario)

Emulsiesproeiers

De emulsiesproeiauto’s zijn ontworpen voor het egaal verdelen van emulsie op grote asfaltwerken.

Strassmayr TS C (Vario) emulsiesproeiwagens zijn uitgerust met een volledig automatische, computergestuurde installatie die het sproeiproces bestuurt, onafhankelijk van de snelheid van een vrachtwagen, en de hoeveelheid ingeschakelde spuitnozzles in de sproeibalk.

Computerbesturing zorgt voor een constante druk van de emulsiesproeibalk, zelfs tijdens het veranderen van de snelheid of de sproeibreedte.

De bediening van alle functies wordt bestuurd door de computer (SPS), dit alles gaat via het touch screen op de bedieningskast in de cabine. Verkrijgbaar in diverse types en verschillende capaciteiten.

A500

De A500 is de kleinste op gas gestookte emulsie kleef unit, zowel als opbouwunit als op tandemas onderstel leverbaar. Een Hazt dieselmotor verzorgt de aandrijving van de emulsiepomp en de luchtcompressor welke voor het reinigen van het systeem wordt gebruikt.

Wordt compleet geleverd met sproeilans, slang en aanzuigbuis.

TS4000 / TS6000

Via diesel gestookt brander systeem wordt thermische verwarmingsolie verwarmd en rond gepompt en circuleert in leidingen tussen de dubbelwandige bitumen ketel. De ketel is beveiligd tegen oververhitting via thermo-schakeling en veiligheid overdrukventiel. De sproeibalk is op afstand bedienbaar en eventueel uitschuifbaar. Het geheel wordt vanaf de bestuurdersplaats bediend. Kan op vrijwel elk type vrachtwagenchassis worden opgebouwd.

 

Type:

TS4000

TS6000

Werkbreedte:

2,5 tot 4 mtr.

2,5 tot 4 mtr.

Ketel inhoud:

4.000 Ltr

6.000 Ltr

Verwarming:

Dieselgestookt

Dieselgestookt

 

Productspecificatie TS10000 C: Klik hier

Productspecificatie TS 3000C: Klik hier

 

Voegvulketels RWK 600-500 H

Voegvulketels RWK 600-500 H

Voegvulketels

Via indirect dieselgestookt brandersysteem dat de thermische verwarmingsolie verwarmd. Deze wordt rondgepompt en circuleert in leidingen tussen de dubbelwandige ketel. De ketel is beveiligd tegen oververhitting via thermoschakeling en veiligheid overdrukventiel. Massieve blokken worden voorverwarmd op het rooster in de vulbak, breken tijdens het smelten en vallen door het rooster. Zo worden ze gelijkmatig opgenomen in de voegketel en verder verkleind door het roerwerk.

Compleet met hydraulisch aangedreven doseerpomp, een speciale slang met een lengte van vijf meter met spuitlans met verwisselbare sproeier. Een kleine luchtcompressor zorgt voor het reinigen of leegblazen via het doorblaassysteem.

Optioneel leverbaar:

Hydraulisch voorwielaangedreven besturing door orbitrol met stuurwiel linksachter inclusief afneembare bestuurderszitplaats. De hydraulische optrekbare vooras maakt het geheel erg wendbaar.

Type

RWK 350/450

RWK 600/500

Eigen gewicht

2.350 kg

2.450 kg

Verbrandingsmotor

Kubota D1105

Kubota D1105

Ketelinhoud

350 ltr

>500 ltr

Verwarming

Dieselgestookt

Dieselgestookt

Productspecificatie: Klik hier