Vakmensen

Terug

Tijdelijk of langdurig behoefte aan personeel? Door de uitloop van een project of uitval van medewerkers? Geba lost het voor je op! Bij Geba doe je zaken met vakmensen. Onze ervaren krachten beschikken minimaal over machinistendiploma’s, het VCA diploma en het certificaat “Veilig werken langs de weg”. Zo zien we erop toe dat veiligheid en kwaliteit gewaarborgd blijven. Met zorg, een groot verantwoordelijkheidsgevoel en liefde voor het werk vullen zij het team aan van onze opdrachtgevers. Onze medewerkers wonen verspreid door het land. Hierdoor ben je altijd verzekerd van een flexibele en snelle inzet van onze mensen. Indien onze krachten toch een grotere afstand moeten afleggen, zorgt Geba bij meerdaagse opdrachten voor hotelovernachtingen en voorzieningen. Zo kunnen onze mensen de volgende dag weer veilig en uitgerust aan het werk! Tijdelijk of een lange periode een tekort aan mensen? Onze krachten zijn direct inzetbaar!

Contact +31 (0)24 - 696 32 20

Uitvoerder

De ervaren uitvoerders van Geba geven leiding aan een ploeg vaklieden van maximaal tien medewerkers, die belast zijn met de uitvoering van een of enkele bescheiden (deel)projecten.

Door hun flexibele inzet vormen de uitvoerders van Geba een uitkomst bij zowel een tijdelijke als een langdurige invulling van een vacature.

Balkman

Onze balkmannen bedienen de verwarmde strijkbalk bij het spreiden, profileren en afwerken van asfaltmengsels op de asfaltspreidmachine.

De balkmannen van Geba beschikken over brede kennis en ervaring. Zij zijn in staat om met breed scala asfaltspreidmachines van verschillende fabrieksmerken uitstekend werk te leveren.

Machinist Groot Materieel

De flexibel inzetbare machinisten groot materieel van Geba verrichten zelfstandig alle werkzaamheden die verband houden met het bedienen en dagelijks onderhouden van allerhande asfaltspreidmachines.

Walsmachinist

De flexibel inzetbare walsmachinisten van Geba verrichten zelfstandig alle werkzaamheden die verband houden met het bedienen en dagelijks onderhouden van de diverse typen walsen.

Sproeiwagenmachinist

De flexibel inzetbare bitumensproeiwagenmachinisten van Geba verrichten zelfstandig alle werkzaamheden die verband houden met het bedienen en het dagelijks onderhoud van de bitumensproeiwagen.

Asfaltafwerker

De flexibel inzetbare asfaltafwerkers van Geba verrichten alle werkzaamheden rondom het lossen, spreiden en profileren van asfaltspecie tijdens de aanleg van verhardingen ten behoeve van wegen. 

Tevens dragen zij bij aan de goede afwerking van die wegen.

 

Vragen?

Neem contact met ons op!

}