De wegenbouw: in onze genen verankerd!

Geba is dé verhuurder van vakmensen en materieel voor de wegenbouw in Nederland, België en Duitsland. Vanuit onze hoofdvestiging in Mook en depot in Cruquius ondersteunen wij infra-aannemers bij hun inhuurbehoefte. Voor de korte en de lange termijn. We adviseren onze klanten over asfaltwerkzaamheden, bieden snelle en flexibele logistieke oplossingen, repareren en onderhouden wegenbouwmaterieel en zijn een deskundige partner bij de aanschaf hiervan.

In onze genen

De wegenbouw zit in onze genen! Opgericht in 1900 is Geba in de jaren zeventig van de vorige eeuw omgevormd van wegenbouwer naar handelsbedrijf én verhuurbedrijf van mens en materieel. Onze expertises op het gebied van asfalt- en halfverhardingen hebben we gedurende de tijd verder ontwikkeld en verbeterd. Kwaliteit, flexibiliteit en aandacht voor de klant staan bij Geba voorop. Hierdoor weten aannemers in binnen- en buitenland ons al veertig jaar te vinden.

Visie

Geba gaat voor praktische resultaten met een duurzame insteek. We zijn ons bewust van vandaag en kijken naar de dag van morgen. Dat zie je overal terug in onze bedrijfsvoering. Van onze diensten en producten tot het milieu, de omgeving, de bedrijfspanden en de zorg en veiligheid voor onze mensen. Niet voor niets is Geba als MVO-gecertificeerd bedrijf in 2018 verkozen tot finalist voor de MVO Award in het Rijk van Nijmegen. En daar zijn we trots op!

Duurzame toekomst

Duurzame verandering creëer je niet alleen. Daarom werken we nauw samen met onze stakeholders, partnerbedrijven en overheidsinstellingen en staan we voortdurend in contact met medeondernemers, gemeenten en omwonenden.

Oog voor service én kosten

Vanuit onze machine depots in Cruquius (Haarlem) en ons terrein in Mook (Nijmegen) vinden meer dan 100 moderne verdichtings- en asfaltmachines die Geba telt, de kortste weg naar opdrachtgevers in de Randstad, zuid- en oost Nederland en Vlaanderen. En dat scheelt tijd en geld. Transportkosten worden daarbij altijd berekend vanaf de dichtstbijzijnde vestiging, Cruquius, Hoogvliet of Mook.

100% inzet

Op het ruim 4.500 vierkante meter grote terrein beschikt Geba Mook over een kantoor en een moderne werkplaats voorzien van alle apparatuur en materialen. Hier controleren, reviseren en repareren gekwalificeerde monteurs van Geba al het te verhuren wegenbouwmaterieel. Zo weet iedere nieuwe huurder zich verzekerd van een 100% inzetbare machine. Ook staan de monteurs van Geba klaar voor het oplossen van een defect aan wegenbouwmachines van derden. De voortgang van projecten wordt daarbij gewaarborgd door eventueel de defecte machine van de klant, tijdelijk te vervangen door een Geba-machine. 

Neem contact op

Meer weten over Geba? Neem contact met ons op. We vertellen je graag over alle mogelijkheden.