Geba biedt afwisselend werk in de wegenbouw

Geba verhuurt goed opgeleide vakmensen zoals uitvoerders, balkmannen, machinisten en afwerkers aan wegenbouwbedrijven in onder andere Nederland, België en Duitsland.

Balkman

Deze vacature is per direct beschikbaar!

Balkman

Walsmachinist

Deze vacature is per direct beschikbaar!

Walsmachinist

Afwerker

Deze vacature is per direct beschikbaar!

Afwerkers

Machinist Asfaltspreidmachine

Deze vacature is per direct beschikbaar!

Machinist Asfaltspreidmachine

Werken aan de nieuwe wegen van morgen

Bij Geba maken mensen het werk. Mensen waar we trots op zijn, want zonder hen geen succes! Daarom bieden wij onze medewerkers alle middelen om vakkundig, prettig en veilig te werken. Op ons terrein in Mook en op locatie bij klanten in Nederland, België en Duitsland.

Door mijn werk bij verschillende opdrachtgevers van Geba ben ik altijd op de hoogte van wat er in asfalterend Nederland speelt.”

 

Ontwikkel je expertise

Onze mensen zijn goed opgeleid en hebben een eigen expertise. Ga je bij Geba aan de slag, dan krijg je de kansen en tools om je vakmanschap verder te ontwikkelen. Wij regelen opleidingen, onze leermeesters leiden je op en er is veel aandacht voor bijscholing. Ideaal wanneer je meer ervaring op wilt doen of op zoek bent naar een carrière in de wegenbouw. Ook als je net van school komt!

“De afwisseling die ik hier heb, is niet te evenaren!”

Afwisseling en flexibiliteit

Bij Geba ben je vrijbuiter en teamspeler tegelijk. Elke dag is anders en dat maakt het werk volgens onze mensen zo leuk en afwisselend. Vandaag werk je samen met je Geba collega’s op ons terrein in Mook. Morgen sta je weer als ingehuurde kracht op locatie bij een klant. Alle facetten van de wegenbouw komen voorbij.

“Je staat er als team Geba. Dat wordt door klanten gewaardeerd.”

 

Veel waardering

Onze mensen voelen zich verantwoordelijk voor het werk dat zij dag in dag uit doen. Een goed resultaat is dan ook de verdienste van jou en je collega’s. Dat zien en waarderen niet alleen wij, maar zeker ook onze klanten, de aanneembedrijven in Nederland en over de grens. Geba is trots op zijn mensen. En onze mensen zijn trots op hun werk!

Duurzame werkgever

Geba denkt aan vandaag én aan morgen. We geven om het milieu, de omgeving en onze mensen. Dat komt allemaal samen in ons bedrijf. In Mook hebben we een moderne, milieuvriendelijke en veilige werkomgeving gecreëerd. Onze werkplaats is energieneutraal waar het aangenaam warm is in de winter en koel in de zomer. Niet voor niets zijn wij een MVO gecertificeerd bedrijf. Hier ontdek je meer over onze duurzame bedrijfsvoering.

“Werken bij Geba ervaar ik als een reünie. Ik kom overal weer oud-collega’s tegen.”

Ook bij de Geba-familie horen?

Wil je samen met ons een bijdrage leveren aan de wegen van de morgen? Bekijk hieronder onze vacatures. Staat jouw functie er niet tussen? Stuur ons gerust een open sollicitatie.

Contact of bel 024 - 696 32 20

Wij vragen enthousiaste mensen die: 

 1. Ruime ervaring hebben
 2. zelfstandig kunnen werken, verantwoordelijkheid kunnen nemen, bereid zijn om op regelmatige tijden te werken zoals nachten en weekend
 3. flexibel en collegiaal zijn
 4. in het bezit zijn van diploma basisveiligheid (VCA basis)
 5. in het bezit zijn van rijbewijs B.

Wij bieden: 

 • Uitstekende arbeidsvoorwaarden (CAO voor de Bouwnijverheid)
 • uitzicht op een vaste aanstelling
 • een uitstekend salaris
 • vakgerichte opleidingen
 • prettige en collegiale werksfeer
 • afwisselend werk
 • auto van de zaak.

Ben jij klaar voor een nieuw avontuur?

Dat horen we graag! Neem nu contact met ons op om kennis te maken.

Geba investeert in kwalitatief personeel

Geba hecht veel waarde aan de kwaliteit en vakkennis van haar medewerkers. Daarom investeert Geba continu in het organiseren van vakgerichte opleidingen of cursussen om de "know how" van haar medewerkers steeds op peil te kunnen houden.